Basic Beats
Kick ass Radio!

Basic Beats in het nieuws


 TV Papendrecht

19 Mei 2017

De  nieuwe vrijdagavond op Papendrecht FM

PAPENDRECHT - Vanaf 12 mei 2017 is er een nieuwe vrijdagavond op Papendrecht FM. 

Deze avond begint om 19:00 uur met  de vernieuwde Sijbrand Soul & Jazz en om op 21:00 uur Basic Beats en om 23:00 uur Alfred Blokhuizen's late avond. Om dit te vieren was er een live uitzending vanuit tapperij Tijdloos met de live band "Glad to be Back"
Papendrechts nieuwsblad 

Mei 2017

Live radio bijwonen bij tapperij Tijdloos

 "PAPENDRECHT - Vrijdagavond 12 mei staat Tapperij Tijdloos volledig in het teken van RTV Papendrecht en Jazz & House muziek, ter lancering van de vernieuwde vrijdagavond op Papendrecht FM. De 9 koppige soul & jazz band "Glad To Be Back" komt rond 21.00 uur voor een radio optreden op locatie en speelt diverse sets. Tevens is er live radio met de DJ's van de programma's van "Sijbrand Soul & Jazz", "Basic Beats" (techno/house) en Alfred Blokhuizen van "De Late Avond" (informatief/easy listening). De crew van RTV Papendrecht is aanwezig voor opnames tijdens deze gevarieerde avond. De aanvang is 19.00 uur en de toegang gratis."


Het Kontact/Klaroen

Januari 2013

Jonge dj’s presenteren hun mix live op Papendrechtse radio

"PAPENDRECHT • Maandenlang werkten ze intensief tijdens de Interval workshops aan het verbeteren van hun dj-kwaliteiten en zaterdag konden ze via PapendrechtFM het eindresultaat laten horen tijdens de speciale extra Basic Beats radioshow van Paul Henderson. “Verbazend knap gedaan", aldus de PapendrechtFM Techno en House specialist Henderson. “Leuk hoe zulke jonge mensen het vak al zo goed in de vingers hebben. Je kunt goed horen dat ze echt kennis hebben opgedaan in die workshops.” De definitieve mixen van Bjorn van der Starre als DJ Bruno, Fir-Jeano Kamermans als DJ Sir Jeano, Daily Lunenburg, Tom Knipscheer als DJ T-style en Faisal Boudihi werden in het programma van acht tot tien uur ten gehore gebracht. Daarmee kon in feite de hele wereld via internet, maar zeker ook Papendrecht via de lokale omroep, horen hoeveel jong talent er binnen de gemeente groeit. En het bleek dat enkele junior dj's ook producer ambities hebben. Dat kan nog een spannende toekomst worden. Het optreden van de vijf workshop finalisten onder begeleiding van jongerenwerker Chandre Nandoe is ook te zien op TV Papendrecht en www.rtvpapendrecht."